10 tegn på at du har en iværksætter gemt i dig

I dag findes der omtrent 36 millioner artikler på internettet, der alle prøver at fortælle dig at iværksætteri ikke er for alle og enhver. Mange af de selvsamme artikler har lavet lister over de fællestræk, som mange succesfulde mennesker besidder. Der er tale om egenskaber såsom vedholdenhed, overtalelsesevne, disciplin og en stærk arbejdsmoral.

I over 25 år har jeg studeret succesfulde iværksættere og under mine studier har jeg fundet ud af, at det der har bidraget til deres massive succes ikke nødvendigvis er de selvsamme egenskaber som samfundet typisk anser for at være værdifulde.

Nedenfor har jeg lavet en liste over 12 egenskaber og karaktertræk som samfundet traditionelt ser som en belastning, men som rent faktisk kan være tegn på, at du er født til at være iværksætter.

  1. Du keder dig nemt

Keder du dig nemt dig, så har du sikkert også oplevet hvordan andre nemt kan begynde at se dig som et problem. Der er intet galt med dig, udover at du keder dig ved aktiviteter, der ikke lever op til dit potentiale og som ikke udfordrer dig. Det er samtidig i denne mangel på udfordring, at du med stor sandsynlighed har hadet det meste af tiden i skolen. Se på Bill Gates, der droppede ud af gymnasiet, for senere at blive en af de rigeste mænd i verden.

  1. Du blev mobbet som barn

Du kan have haft en dårlig oplevelse med skolen, være blevet kritiseret og måske endda mobbet som barn eller teenager. Dette har givet dig en drivkraft til at ville prøve at overgå og forbedre dig selv og / eller den verden vi lever i.

  1. Du er ikke glad for autoriteter

Hvad end det var dine forældre, lærere, chefer eller andre autoriteter, har du altid været i opposition til dem og forsøgt at gå dine egne vegne. Med andre besidder du et iboende og dybt integreret drive efter at undgå at følge de eksisterende normer i samfundet.

  1. Fyret fra jobs

Når det kommer til at arbejde med andre, er du kreativ og det falder dig mest naturligt at arbejde på egen hånd. Det kan være du ligesom mig har mistet en masse jobs. Det er vanskeligt for dig at indgå som et tandhjul i hjulet, fordi du ønsker at skabe noget, andre kan blive inspireret af og være en del af, og som de kan blive en del af med deres egne bidrag.

  1. Besat

Når du først går i gang med noget, vil du have meget svært ved at komme fra det igen. Du må endelig ikke lade nogen bilde dig ind, at dette er en sygdom eller en lidelse. Alle store iværksættere fordyber sig fuldstændig i deres vision – de er besat.

Howard Schultz blev for eksempel ved med at kæmpe for Starbucks, selvom hans familie prøvede at overbevise ham om at hans “lille” kaffe-café ikke kunne blive til noget, mens Steve Jobs af sine kollegaer blev fortalt, at iPhone var en dårlig idé, og at han skulle afbryde det vanvittige projekt.

  1. Du kan ikke slappe af

Dine tanker kører konstant, du kan have svært ved at sove og du drømmer ofte om dine idéer. Der er aldrig slukket for dine tanker, heller ikke når du er på ferie. Den næste morgen vil du fortsætte med at tænke videre på idéen, hvilket distraherer dig fra det, du egentlig skulle lave.

  1. Du passer ikke ind i mængden

Du har altid været lidt utryg ved tanken – indtil det er gået op for dig, at du faktisk – ikke på ondt, men på den gode måde – er anderledes end de fleste. Det kan komme til udtryk eller blive opfattet som et problem al den tid du ikke selv er klar over dine unikke kvaliteter, eller det kan omvendt netop mobilisere den motivation og selvtillid, du har brug for for at høre den indre iværksætter, der skriger for at komme ud.

  1. Du er dårlig til at sludre

Du er ikke særlig god til hyggesnak, som andre ellers finder betryggende. Det sociale mønster med relationer og brobygning, er for dig spild af tid og gør dig utilpas.

  1. Du er bange for at starte alene

Din indre iværksætter er bange for at starte alene, men du er også bange for ikke at gøre det. Frygten er meget almindelig i vores samfund, fordi at vi er blevet overbevist om, at det at være en iværksætter er mere risikabelt end at få et normalt arbejde. Men i virkeligheden er der ustabilitet i begge former, og i verden som den er i dag, er der faktisk ikke mere sikkerhed i et lønmodtagerjob end i at springe ud som iværksætter / selvstændig erhvervsdrivende.

  1. Du er klar til at forbedre alt

Du kan altid se hvordan man kan forbedre tingene en smule.

Du skal ikke tro på hvad andre siger om dig, med mindre det er konstruktivt. Det som andre siger er negativt ved dig, kan vise sig faktisk at være de selvsamme egenskaber der udgør dit fundament for at skabe succes. Det er din opgave at identificere disse egenskaber som du således kan lære at bruge til at skabe dig succes i såvel karrieren som i livet i al almindelighed. Om det så er gennem handel med aktier / binære optioner (som her), et joint venture projekt, eller du vælger at gå egne vegne som solo-iværksætter med egen virksomhed, er op til dig.

 

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *