Viser 1-6 af 6
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-6 af 6

Iværksætterkursus - vejen til succes er åben

Iværksættere og entreprenører er personer, der får ting til at ske. Initiativrige folk, der starter egne virksomheder og udvikler nye ideer, produkter og produktionsmetoder. Alle kan blive selvstændige - uanset uddannelse, fagområde og branche. Hvis du har en iværksætter gemt i maven, så kan et kursus give dig værktøjerne til at få startet din virksomhed. 

Bliv klædt ordentligt på til udfordringerne som iværksætter
Igennem den senere årrække har der været et enormt fokus på dette område, såvel politisk som i medierne. Ligeledes findes der i dag en lang række muligheder for iværksættere for at få økonomisk støtte - både før man starter for sig selv, og når virksomheden er etableret.

finduddannelse.dk har samlet kurser for iværksættere fra hele landet, så du kan finde netop det kursus, der passer til dig. Tag et iværksætterkursus og bliv klædt på til at håndtere den første ide til det færdige produkt samt definere din målgruppe, analysere din konkurrencedygtighed og rejse kapital.

Er et iværksætterkursus noget for mig?

Et kursus for iværksættere hjælper dig med at udvikle dine kvalifikationer. Uddannelser og kurser er ofte praktisk orienterede og kan dække alt fra ide-udvikling, din forretningsplan, økonomi, administration og drift over til markedsføring indkøb og salg. Ofte er nøglen til succes, at du hurtigt opbygger og udnytter et effektivt og relevant netværk - af såvel kunder og leverandører - og mange udbydere og organisationer tilbyder at hjælpe dig med dette.

Igennem et kursusforløb får du kompetencerne til aktivt at omsætte tanker til realitet. Du kan vælge imellem mange forskellige kurser med forskellig fokus, men alle kurser fokuserer på dig, og hvordan du får mest mulig succes. Det er vigtigt for dit valg af kursus, at du kender dig selv. Vær opmærksom på dine egne styrker og svagheder, således at du kan vælge det iværksætterkursus, der giver dig de kompetencer der er nødvendige for dig i din opstart. Kontakt gerne kursusudbyderen for at høre mere om kurset.

Tip: Læs om Martins iværksættereventyr her

Iværksætterens egenskaber

Iværksættere bliver typisk karakteriseret som personer med lysten til at skabe og med masser af nytænkning, men samtidig også mod og en vis grad af risikovillighed. Dybest set handler iværksætteri om at skabe udvikling og om at forvandle abstrakte muligheder til konkrete ideer - at tro på sig selv og sine ideer samtidig med, at man er villig til at ofte de nødvendige ressourcer. Viljestyrke og evnen til at arbejde selvstændigt er de primære egenskaber i startfasen, men længere henne bliver nødvendigheden for samarbejde et must.

Her er et par gode råd til dig, som ønsker at starte din egen virksomhed:

  • Drøm stort - meget få mennesker sætter for høje mål
  • Accepter dine fiaskoer som nødvendige skridt på din vej til succes
  • Fokuser på din kernekompetencer
  • Lad være med at tage firmaet med hjem
  • Vær ikke bange for at outsource hvis andre kan gøre det beder end dig

Vil du have information om et iværksætterkursus, eller ønsker du at blive kontaktet af en uddannelsesudbyder, så kan du - helt uforpligtende - sende en forespørgsel under de respektive efteruddannelser.

Hvor skal du tage dit iværksætterkursus?


Som skrevet tidligere finder du mange forskellige typer af kurser, som alle henvender til sig iværksætteren. Da du som iværksætter netop skal have rigtig mange kasketter på i løbet af en arbejdsdag, er det vigtigt at du har en bred viden, og det kræver måske endda flere iværksætterkurser, før du føler dig helt sikker.

Her på siden kan du finde og segmentere i vores iværksætterkurser. Du kan finde et iværksætterkursus i både København, Aarhus, Aalborg mv – du vælger bare i vores menu, hvor du ønsker at finde dit kursus. Vil du hellere være mere fri og fleksibel, kan du også vælge et iværksætterkursus online. På den måde, skal du ikke møde op på et bestemt tidspunkt, et bestemt sted, men kan tage kurset som det passer ind i din dagligdag.

Hvis du leder efter et iværksætterkursus for ledige, så kan du finde uddannelsesudbyderne her. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen