Så nemt er det at lave online fakturaer

Bruger du i din virksomhed tid og energi på at skrive og sende fakturaer kan i få meget gavn af at begynde at lave online fakturaer.

Fakturaservice.dk er en online fakturaportal til modtagelse, afsendelse, administration og scanning af fakturaer. Fakturaservice egner sig både til store og små virksomheder, offentlige og private.

Fakturaservice gør det nemt og hurtigt at lave og sende fakturaer. Det er meget brugervenligt og enkelt at bruge og det kræver nærmest ingen tid før du vil have sendt jeres første faktura af sted.

Det vil faktisk kun kræve 3 hurtige trin før du har sendt den første af sted: Opret en gratis konto, indtast en faktura, tryk send og din første faktura er sendt af sted.

Fakturaservice vil også give et langt bedre overblik over fakturaerne i dit firma og mindske også risikoen for fejl i dine fakturaer. Fakturaer kan importeres direkte fra jeres økonomisystem eller I kan indtaste jeres fakturaer i en meget simpel formular.

Det er gratis og hurtigt at oprette en profil hos fakturaservice og du betaler efterfølgende et fast beløb pr. faktura. Der er ingen skjulte afgifter gemt bag det – intet oprettelsesgebyr, abonnementsgebyr eller hvad der ellers kan gemme sig af gebyrer.

Fakturaservice tilbyder forskellige former for afsendelse af dine fakturaer. Du kan sende dem som pdf-fil via e-mail, eller sende og modtage EAN-fakturaer direkte fra din internetbrowser. Fakturaservice tilbyder også at sende dine fakturaer ud som post så du kan spare en masse tid på at købe frimærker og printe ud. Som det sidste kan du også scanne din faktura ind og den vil inden for 3 dage være omdannet og sendt af sted til din modtager.

Noget andet godt ved at bruge fakturaservice til dine fakturaer er at de er samlet på et sted og de er nemme at finde. Du kan også åbne dem uanset hvor du er fordi det er en ren online-tjeneste og du kan bruge fakturaservice fra din computer, tablet eller smartphone.

Alle fakturaer du sender af sted vil blive gemt det samme sted så du altid vil have mulighed for nemt at finde dem frem igen. Fakturaservice giver dig også mulighed for at oprette et varekartotek samt en kundekartotek og du kan derved benytte dig af muligheden for automatisk udfyldning.

Du kan gemme oplysninger om virksomheder du sender fakturaer afsted til og på den måde vil du senere endnu hurtigere kunne sende en faktura af sted til det pågældende firma. Fakturaservice har også mange andre funktioner der gør det hurtigere for dig at sende dine fakturaer.

Hvis du nogle gange har brug for at sende rykkere ud – hvilket de fleste får brug for engang i mellem, kan fakturaservice også her sparer dig for en masse arbejde. Fakturaservice automatiserer dine rykkere for dig. Du skal angive om en faktura er betalt og hvis den ikke er sender fakturaservice automatisk en rykker efter 7 dage.

Ved at fakturaservice automatisk sender rykkere ud slipper du får at tænke på om du selv husker at der skal sendes en rykker og du er mere sikker på at få dine penge.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *